Julbo Stream RX

Julbon Stream urheilulasit vahvuuksilla.


Lasia on saatavilla vain yksitehoisena ja seitsämällä

REACTIIVISELLA linssillä.


RV 0-3:

Photokromaattinen linssi, joka tummuu kirkkaasta kategoria 3 tummuuteen kelin mukaan. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn


RV 1-3 HC:

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Punainen linssi parantaa kontrasteja. Ihanteellinen mm polkujuoksuun, pyöräilyyn ja talviurheiluun. Linssissä sinipunainen heijastinpinta.


RV 1-3 LA

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Keltainen linssi, joka lisää valoisuutta. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn. Linssissä kultainen heijastinpinta.


RV 1-3 LAF

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Keltainen linssi, joka lisää valoisuutta. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn. Linssissä punakeltainen heijastinpinta.


RV24PERF

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 2-4 kelin mukaan. Keltainen linssi, joka lisää valoisuutta. Ihanteellinen mm polkujuoksuun, pyöräilyyn, kiipeilyyn, hiihtoon jne.


RV24HIGH

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 2-4 kelin mukaan. Ruskea ja polarisoitu linssi, toimii loistavasti todella kirkkaissa olosuhteissa.


RV23NAU

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 2-4 kelin mukaan. Harmaa ja polarisoitu linssi, joka on tehty vesiurheiluun


OIKEIDEN VAHVUUKSIEN SAAMISEKSI sinun tulee toimittaa seuraavat tiedot silmälasi reseptistäsi osoitteeseen [email protected] tilauksesi jälkeen


- Oikean ja vasemman silmän (SPF) voimakkuuden

- Oikean ja vasemman silmän (CYL) hajataiton

- Hajataiton suunnan (AX tai AXE)

- Molempien silmien pupillien etäisyyden (PD)


Linssien kaarevuudesta johtuen SPF ja CYL arvon yhteen laskettu summa ei saa ylittää arvoja -2 tai +2


Toimitusaika tuotteelle on noin 2-3 viikkoa tilauksesta ja tietojen toimituksesta.

Osta tämä
  • alkaen 469,00 €
100% SSL Secure