Julbo EVAD-1

Evad I -aurinkolaseissa on linssien sisäpinnalle heijastuva läpinäkyvä näyttö, joka kertoo käyttäjän valitseman datan reaaliaikaisesti suorituksen aikana.


Evad I -aurinkolasit tuovat urheilijoille mahdollisuuden yhdistää suorituksen aikaisen datan seurannan ja huippuluokan aurinkolasit. Evad I -lasit ovat kevyet, ergonomiset, hyvin ventiloidut ja niissä on reaktiivinen fotokromaattinen linssi (1-3). Lasit ovat yhteydessä käyttäjän puhelimeen ladattavaan ActiveLook-appiin bluetoothin välityksellä.

Apissa käyttäjä voi valita halutun aktiviteetin (esimerkiksi juoksu tai pyöräily) ja säätää datanäytön liikesensoria tai numeroiden kirkkautta. Apissa käyttäjä voi myös valita, millä kohtaa lasiensa linssejä hän haluaa datansa näkyvän. Appi toimii iOS- ja Android -puhelimissa.

Ultrajuoksija Juha Jumisko on jo kokeillut Evad I -laseja useassa lajissa. ”Parhaimmillaan lasit ovat urheilussa, jossa kellon katsominen ei ole helppoa, esimerkiksi hiihdossa ja pyöräilyssä. Laseista on hyötyä erityisesti tehotreeneissä, jossa suorituksen tehoa on hyvä kontrolloida ja urheilukellon vilkuilu on vaivalloista.”

”Elektroniikka tuo hieman painoa laseihin, mutta sankojen asentoa muuttamalla lasit pysyvät tukevasti päässä ja hyvin istuva nenäsilta varmistaa sen, etteivät lasit liiku edes kovassa vauhdissa. Kätevä tummuussäätyvä linssi mahdollistaa lasien käytön hämärästä kirkkaaseen auringonpaisteeseen. On aika kätevää, kun kelloa tarvitse vilkuilla jatkuvasti ja tarvittavat tiedot ovat koko suorituksen ajan nähtävillä”.

Helppokäyttöistä huipputeknologiaa

Lasien datanäytön saa päälle ja pois painamalla lasien yläreunaa keskeltä 5 sekunnin ajan. Suorituksen aikana käyttäjällä on valittavanaan neljä eri näyttöä, joista hän voi valita, mitä kulloinkin haluaa seurata. Kolme näytöistä sisältää erilaista suoritukseen liittyvää dataa kuten vauhti tai matka. Neljäs näyttö on tyhjä, jos käyttäjä ei hetkeen halua nähdä numeroita. Suorituksen aikana käyttäjä voi siirtyä näytöstä toiseen heilauttamalla kättään linssin edessä. Kun suoritus on tehty, käyttäjä voi halutessaan jakaa oman GPS-jälkensä muiden kanssa tai tallentaa sen itselleen.

Evad I -aurinkolasit on tehty mahdollisimman ergonomisiksi. Nenäsiltoja ja pääpantaa voi vaihtaa ja laseissa on sivu- ja korkeussuunnassa säädettävät sangat, joten ne sopivat jokaiseen päähän. Laseihin voi yhdistää lisävarusteena myös esimerkiksi Polarin, Suunnon tai Garminin sykevyön* ja lasit ovat yhteensopivat Garminin älykellojen kanssa. Evad I -aurinkolasien akku kestää 12 tuntia.

Evad I -paketti sisältää lasit, kaksi erilaista nenäsiltaa, kaksi erikokoista pääpantaa, Micro-USB-latauskaapelin, puhdistussetin, kovan säilytyskotelon, mikrokuitupussin, pyyhkimisliinan ja pikaoppaan. Laseilla on kahden vuoden takuu.

Osta tämä
  • 499,90 €
  • 3 Jäljellä
100% SSL Secure