Julbo Aerolite REACTIV RX

Julbon Aerolite urheilulasit nyt vahvuuksilla. Malli soveltuu kapeammille kasvoille naisille loistavasti


Lasia on saatavilla vain yksitehoisena ja neljällä REACTIIVISELLA linssillä. Tässä mallissa vahvuudet leikataan linssin "sisään" jolloin reunoille jää kaistale ilman vahvuutta.


Linssivaihtoehdot:

RV 0-3:


Photokromaattinen linssi, joka tummuu kirkkaasta kategoria 3 tummuuteen kelin mukaan. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn


RV 1-3 HC:

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Punainen linssi parantaa kontrasteja. Ihanteellinen mm polkujuoksuun, pyöräilyyn ja talviurheiluun. Linssissä sinipunainen heijastinpinta.


RV 1-3 LA

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Keltainen linssi, joka lisää valoisuutta. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn. Linssissä kultainen heijastinpinta.


RV 1-3 LAF

Photokromaattinen linssi, joka tummuu ja vaalenee välillä 1-3 kelin mukaan. Keltainen linssi, joka lisää valoisuutta. Ihanteellinen mm polkujuoksuun ja pyöräilyyn. Linssissä punakeltainen heijastinpinta.


OIKEIDEN VAHVUUKSIEN SAAMISEKSI sinun tulee toimittaa seuraavat tiedot silmälasi reseptistäsi osoitteeseen [email protected] tilauksesi jälkeen


- Oikean ja vasemman silmän (SPF) voimakkuuden

- Oikean ja vasemman silmän (CYL) hajataiton

- Hajataiton suunnan (AX tai AXE)

- Molempien silmien pupillien etäisyyden (PD)


Linssien kaarevuudesta johtuen SPF ja CYL arvon yhteen laskettu summa ei saa ylittää arvoja -2 tai +2


Toimitusaika tuotteelle on noin 2-3 viikkoa tilauksesta ja tietojen toimituksesta.

Osta tämä
  • 599,00 €
100% SSL Secure